Feeling good

NOSALTRES

Benvinguts a la nostra pàgina.

Som un grup de quatre estudiants anomenat WE.R.R (we are right) i som estudiants de l’institut Joan d’Àustria. Estem desenvolupant una aplicació per ajudar a altres adolescents amb problemes de salut mental. El líder de WE.R.R és en Martin Pereira, el programador en Vazgen Kocharyan, el cercador d'informació Lenyn Bernal i la il·lustradora i dissenyadora Aamna Syed.

🡹Anar a dalt🡹

EL PROJECTE

Feeling good és una aplicació creada a Appinventor2 per WE.R.R. Amb Geeling Good pots fer proves que et poden ajudar a detectar símptomes de depressió, ansietat i altres malalties mentals. També podeu demanar cita amb psicòlegs per ajudar-vos a identificar qualsevol problema i tractar-lo. A més, hi haurà curiositats disponibles sobre el motiu comú de l'estrès i els consells sobre amor propi. Més encara, tindreu l’opció de donar diners a altres organitzacions de salut mental. A més, l'aplicació està disponible en diferents idiomes. Per descarregar la nostra aplicació i veure el nostre pòster, feu clic aquí:App i Pòster

🡹Anar a dalt🡹

ACTUALMENT

Considerem que la majoria de la gent pensa que els problemes de salut mental no són importants o són menys importants que la salut física. WE.R.R vol convèncer aquells pares que diuen “estàs en una fase”, les persones que pensen que “no exageris gaire” i els amics que diuen “probablement és un mal dia”. Sabem que hi ha persones que ho estan passant malament i a més se’ls ha dit una cosa així, i ara estan morint per dins perquè menystenen els seus propis problemes. Si se suposa que aquest tema no és essencial, no hi hauria un suïcidi cada 40 segons. A partir d’unes quantes experiències dels membres de WE.R.R, hem lluitat amb pensaments de suïcidi i hem tingut moments difícils. Sabem com se sent sol en els dies més foscos i ens agradaria fer-ho més fàcil per altres que estan en una situació difícil.

🡹Anar a dalt🡹

COL·LABORA!!

Ara pots col·laborar amb nosaltres donant a altres organitzacions de salut mental a través de la nostra aplicació. Fins i tot si penseu que mai heu tingut problemes greus, hi ha algunes proves per a vosaltres. De ben segur, de vegades tens estranyes sensacions de solitud o de ser feliç i trist alhora. Aquests sentiments tenen noms. Podeu descobrir els vostres sentiments i el vostre perfil psicològic amb algunes de les nostres proves. També podeu esbrinar si sou massa egoistes, si esteu anant bé a la vida, si la gent que l'envolta us odia i fins i tot si us han maltractat o assetjat sense saber-ho. Si coneixeu algun amic que hagi estat lluitant per danys psicològics i que no tingui la facilitat d’anar al psicòleg, recomana la nostra aplicació. Gràcies!

🡹Anar a dalt🡹

RECURSOS

🡹Anar a dalt🡹

CONTACTE

Accepto i he llegit els termes i condicions de privacitat

🡹Anar a dalt🡹